Maak uw Ford klaar voor de lente

Promotie eindigt op: 15/06/2024

Maak uw Ford klaar voor de lente

U kunt bij ons langskomen voor een lentecheck van Ford. U kunt hiervoor eenvoudig online een service afspraak boeken of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.


 • Ford lentecheck
 • Lentecheck

  Met onze Lentecheck maken we uw Ford klaar voor uw volgend avontuur! Voor slechts € 49 inspecteren onze door Ford opgeleide techniekers uw lampen, ruitenwissers en banden. Daarnaast wordt ook een grondige visuele controle uitgevoerd van uw remmen, remschijven, schokdempers en uitlaat.

  Boek nu


 • Ford airco service boeken
 • Airco service

  Om de airco van uw Ford in optimale conditie te houden, kan u gebruik maken van onze airco service: een volledige controle en reiniging van het systeem en bijvulling met de juiste hoeveelheid gas en olie voor slechts € 119 voor wagens met R134a gas (modellen met productiedatum tot 2016) of voor slechts € 219 voor wagens uitgerust met HFC 1234 gas.

  Boek nu


 • Ford ruitenwissers
 • Ruitenwissers vervangen

  Ruitenwissers worden best elk jaar vervangen. Ze moeten dagelijks hard werken om regen, sneeuw, stof en ander vuil te verwijderen. Laat uw ruitenwissers bij ons vervangen voor één totaalprijs, inclusief de ruitenwissers zelf en de werkuren.

  Boek nu


Wilt u langskomen voor een lentecheck? Zijn uw ruitenwissers toe aan vervanging? Of heeft u misschien andere vragen? Onze service adviseurs staan voor u klaar!

Boek een service


Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp