Ford Economy Service - Koelvloeistof

Koelvloeistof


  • Ford Economy Service koelvloeistof
  • Bescherming wanneer uw motor het het meest nodig heeft.

    De koelvloeistof biedt een uitstekende bescherming tegen bar winterweer. Het is laboratorisch bewezen dat het uw motorafdichtingen beschermt, corrosie voorkomt en de prestaties van uw motor verbetert. Het vermindert eveneens ernstige schade aan de waterpomp tot 50% en biedt een verhoogde bescherming tegen cavitatie.

    Daarnaast voorkomt het energieverlies. Dit doordat het een transparante beschermende film, in plaats van een vaste film vormt. Zo biedt deze koelvloeistof een langdurige bescherming voor 10 jaar.

  • De werking van Superplus koelvloeistof is bewezen zowel in het laboratorium als op de weg (in testritten gespreid over een periode van 3 jaar). Dus zelfs in de barste winter kan u met deze antivries op een goed verzorgde motor rekenen.


HerstellingenKa, Fiesta, Fusion, EcoSportFocus, C-MAXMondeo, S-MAX, Galaxy, KugaTransit Courier, Transit ConnectTransit Custom, Transit 2T
Vervanging koelvloeistof€ 491€ 491€ 491€ 491€ 691

[1] De gepubliceerde prijzen zijn aanbevolen vanafprijzen (incl. btw, arbeidsloon en onderdelen), geldig voor de meeste Ford-voertuigen van 5 jaar en ouder. Deze actie is niet zonder meer geldig en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij raden altijd aan contact met ons op te nemen voor de meest actuele prijzen.

Meer over Ford Economy Service herstellingenPromoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp