Ford Economy Service - Accu's

Accu's


  • Ford Economy Service accu's
  • De kracht achter de technologie van uw wagen

    Ford auto's bevatten veel geavanceerde technologieën. Dat vraagt om even geavanceerde batterijen om hen te voeden. Met een hoge capaciteit, een hoog startvermogen en een hoge mate van duurzaamheid en veiligheid, is de Calcium-Plus-technologie in Fordbatterijen ontworpen om aan de hoogste eisen van uw Ford te voldoen. Deze hoge kwaliteit gaat gepaard met betaalbare prijzen en een garantie van drie jaar.


HerstellingenKa, Fiesta, Fusion, EcoSportFocus, C-MAXMondeo, S-MAX, Galaxy, KugaTransit Courier, Transit ConnectTransit Custom, Transit 2T
Vervanging accu€ 1491€ 1991€ 1991€ 1991€ 2591

[1] De gepubliceerde prijzen zijn aanbevolen vanafprijzen (incl. btw, arbeidsloon en onderdelen), geldig voor de meeste Ford-voertuigen van 5 jaar en ouder. Deze actie is niet zonder meer geldig en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij raden altijd aan contact met ons op te nemen voor de meest actuele prijzen.

Maak gebruik van onze deskundige montageservice

Niet alleen is het belangrijk om de juiste accu te kiezen, u moet ook zeker zijn dat ze correct gemonteerd is om beschadiging of verstoring van de technologie van uw wagen te voorkomen.

Wij kunnen de accu van uw auto veilig en professioneel vervangen.

Meer over Ford Economy Service herstellingenPromoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp