Ford Transit Custom: best verkochte bedrijfsvoertuig

27/05/2021

De Ford Transit Custom is verkozen als de best verkochte bedrijfsvoertuig in België. De uitreiking van de FLEET Manager of the Year award is traditioneel de gelegenheid om de voertuigen te belonen die het voorbije jaar het meest zijn geregistreerd in verschillende categorieën. De prijzen zijn gebaseerd op cijfers van FEBIAC en de DIV. Tijdens de webinar maakte FEBIAC CEO Andreas Cremer de winnaars bekend.

Best Selling Van
In de categorie lichte bedrijfswagens (tot 3,5 ton) was de Ford Transit Custom de winnaar, met 4.091 ingeschreven eenheden. De prijs werd uitgereikt in samenwerking met XPOfleet. Peter Bertin, Managing Director van Ford België, ontving de trofee uit handen van Gert Vandersmissen, CEO van XPOfleet (en mobilitypower).

"Ford is reeds vele jaren de nummer 1 op het vlak van bedrijfsvoertuigen in Europa. En we zijn zeer fier dat we vorig jaar voor de eerste maal ook nummer 1 waren in België. De Transit is zeker een gevestigde waarde in het segment van de bedrijfsvoertuigen. Veel klanten kiezen het model voor de betrouwbaarheid, voor de verschillende versies die aangeboden kunnen worden en natuurlijk ook het design van de wagen.

Vandaag is het gamma bedrijfsvoertuigen reeds beschikbaar met mild-hybrid motoren en ook de Custom is vandaag reeds beschikbaar met een plug-in-hybrid versie. En vanaf volgend jaar 2022 lanceert Ford de Transit voor de eerste maal in een 100% elektrische versie.

Vanaf 2024 wordt het nog beter want dan zal ieder model binnen het gamma van Ford bedrijfsvoertuigen beschikbaar zijn met een versie in zero emissie. In 2021 lanceert een nieuwe Service en dat heet: Ford Life. Dankzij de connectiviteit van onze voertuigen zullen we de down-time voor onze klanten verminderen", aldus Peter Bertin, Managing Director van Ford België. 

Bekijk het volledige nieuwsbericht van Fleet en lees wie alle winnaars zijn van de best selling awards.

Contacteer ons voor meer info

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp