Ford Tourneo en Transit Connect Active met terreincapaciteiten om outdooravonturen te beleven

23/07/2020

Opvallende nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen bieden avontuurlijke particuliere en zakelijke klanten verbeterde terreincapaciteiten en gedurfde stijl

Andere verbeteringen zijn de robuuste bodemplaten en beschermlijsten, de verhoogde rijhoogte en het optionele mechanische sperdifferentieel voor een betere tractie in moeilijke omstandigheden. De Tourneo en Transit Connect Active bieden veel ruimte voor passagiers en uitrusting, ondersteund door flexibele interieurconfiguraties om outdoor- en vrijetijdsactiviteiten te vergemakkelijken.


Nieuwe Ford Tourneo Active

Ford breidt vandaag zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden.

In zijn versies met vijf of zeven plaatsen kan de ruime Tourneo Connect Active passagiers en al hun vrijetijdsvoorzieningen stijlvol en comfortabel vervoeren voor een dagje op de buiten of langere ritten met vrienden en familie. Voor zakelijke of vrijetijdsklanten biedt de Transit Connect Active gebruikers een intelligent vormgegeven en opvallende bestelwagen om hun onderneming in de kijker te zetten, in combinatie met de veelzijdigheid om in het weekend als lifestyle-voertuig te dienen.


Nieuwe Ford Transit Active

Met hun robuuste, SUV-geïnspireerde koetswerkstijl, hun als optie verkrijgbaar mechanisch sperdifferentieel (mLSD) voor een betere tractie en een verhoogde rijhoogte bieden de nieuwe Active-modellen veelzijdige, terreinvaardige pakketten voor klanten met avontuurlijke zakelijke of lifestyle-activiteiten die terreincapaciteiten vereisen.

Naast verbeteringen voor meer vertrouwen in moeilijke terrein- en weersomstandighedenbieden de nieuwe Active-versies ook typische interieurafwerkingen en geavanceerde rijhulp- encomforttechnologieën, met behoud van de functionaliteit en flexibiliteit die kenmerkend zijn voorhet Connect-gamma.


Robuuste en opvallende stijl

De nieuwe Tourneo Connect Active en Transit Connect Active beschikken standaard over dakrails om zeer grote uitrusting te vervoeren, van fietsenrekken en kano's tot gereedschap. De bodemplaten voor- en achteraan dragen eveneens bij tot de robuustere look van de voertuigen.

Exclusieve 17" lichtmetalen Active-velgen met vijf spaken contrasteren gepolijst metaal met donkere details om de gedurfde en opvallende look van het Active-gamma nog te versterken.Het typische Active-radiatorroosterpatroon onderscheidt de twee modellen nog meer. De functionaliteit wordt verbeterd door bijkomende beschermlijsten op de flanken, de buitenspiegelbehuizingen, de wielkasten en de achterbumper, om lakschade te voorkomen tijdens het rijden op het terrein of bij het laden van gereedschap of uitrusting.

Contacteer ons voor meer info

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp