Waarom is een ​​proefrit maken zo belangrijk?

6/07/2020

Het kiezen van een voertuig dat past bij u en uw behoeften is geen gemakkelijke taak: specificaties, rijstijl, opties ... Bij het vinden van een voertuig dat jarenlang geschikt voor u zal zijn, moet deze aan diverse criteria voldoen.

Gezinsauto's, hybriden, SUV's, stadsauto's, sportwagens, bestelwagens ... Het aanbod op de markt is zeer divers en daarom biedt Ford een volledig assortiment voertuigen aan voor zowel particulieren als professionals. Hierdoor zorgen we er voor dat we de voertuig hebben die u nodig heeft!


Boek uw proefrit

We raden u aan een proefrit te maken voordat u een beslissing maakt. Door zelf te rijden, kunt u de kracht, het remmen, het weggedrag, comfort en de opties van uw toekomstige voertuig testen.

Door achter het stuur te kruipen en meerdere voertuigen op de weg te testen kunt u ervoor zorgen dat u de auto of bedrijfswagen kiest die het beste bij uw wensen. Krijg antwoord op al uw vragen tijdens uw proefrit.


Ben je klaar voor een nieuwe ervaring?

Kies eerst het voertuig dat u onderweg wilt uittesten en neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of via een van de onderstaande contactformulieren:

Boek een proefritNeem contact op

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp