Nieuwe Trail- en Active-modellen voor het Ford Transit-gamma

22/06/2020

Ford kondigt nieuwe Transit Trail- en Active-varianten aan met een uniek ontwerp, geweldige mogelijkheden en legendarische Transit-stevigheid. De nieuwe Transit Trail en Transit Custom Trail werden speciaal ontworpen om moeilijkere werkomstandigheden het hoofd te bieden. Zo kunnen de voorwielaangedreven Transit en Transit Custom beschikken over een nieuw mechanisch sperdifferentieel (mLSD), terwijl de Transit kan worden uitgerust met een intelligente vierwielaandrijving. .

De Active-modellen introduceren de door SUV geïnspireerde stijl van de Transit Custom en Tourneo Custom en geeft het koetswerk een krachtigere uitstraling en verhoogt de functionaliteit wanneer de bestuurder de platgetreden paden verlaat. De nieuwe Active-versies van de Transit Custom en Tourneo Custom lenen zich perfect voor de meest uiteenlopende activiteiten van onze privé- en bedrijfsklanten dankzij de bijkomende beschermlijsten op het koetswerk en het optionele mLSD dat de grip op losse, gladde en zachte ondergrond optimaliseert. De Trail- en Active-versies van het Transit- en Tourneo-gamma, kunnen nu worden besteld voor levering aan het einde van de zomer.


De nieuwe Transit Trail- en Transit Custom Trail-modellen zijn speciaal ontworpen voor zware werkomgevingen, dankzij de tractie die wordt geboden door het nieuwe mechanische sperdifferentieel (mLSD) op Transit en Transit Custom, evenals intelligente vierwielaandrijving op Transit.

De nieuwe Transit en Tourneo Custom Active onderscheiden zich door hun gespierde SUV-stijl en toegenomen functionaliteit dankzij unieke designkenmerken en herwerkte specificaties die een antwoord bieden op de behoeften van zowel privé- als bedrijfsklanten. De nieuwe Active-modellen bieden meer ruimte en laadvermogen voor een avontuurlijke levensstijl en volgen in de succesvolle voetsporen van de personenwagen-modellen Ford Fiesta Active en Focus Active.De Active- en Trail-modellen laten zien hoe veelzijdig en terreinvaardig het Transit-gamma kan zijn,” verklaarde Hans Schep, general manager Commercial Vehicles bij Ford of Europe. “Van ondernemingen die op het terrein werken tot avontuurlijke gezinnen die een al even avontuurlijk voertuig zoeken: er is voor iedereen een Transit.

Het Active-gamma wordt later in 2020 verder uitgebreid met de kleinere Transit Connect Active en Tourneo Connect Active. Meer details hierover zullen dichter bij de lancering worden vrijgegeven.

Trail : ideaal in alle situaties

De nieuwe Ford Transit Trail en Transit Custom Trail onderscheiden zich door een robuuste nieuwe look en het vermogen om eigenaars en gebruikers te ondersteunen bij hun werk buiten de platgetreden paden. De Trail-modellen zijn herkenbaar aan hun zwarte beschermlijsten rond de voorkant en hun lagere achterbumpers en zijpanelen. Het ruim bemeten ‘Ford'-opschrift in het mat-zwarte radiatorrooster geeft het geheel een gespierde en doelgerichte uitstraling die de terreinkwaliteiten van de voertuigen benadrukt en wordt nog aangevuld met unieke 16" lichtmetalen velgen en ‘Trail’-logo’s op de voordeuren. De Transit Custom kan ook worden uitgerust met dakrails en treeplanken die het gebruiksgemak verhogen.

De keuze aan motoren zorgt voor meer tractie onder moeilijke omstandigheden. Transit en Transit Custom Trail-modellen met voorwielaandrijving worden geleverd met een standaard mechanisch differentieel met beperkte slip, terwijl Transit Trail verkrijgbaar is met intelligente vierwielaandrijving voor zelfverzekerde vooruitgang op oppervlakken en in weersomstandigheden.Actieve varianten: op maat gemaakt voor avontuur


Nieuwe SUV-geïnspireerde Transit- en Tourneo Custom Active-modellen profiteren van verbeterde functionaliteit, uniek ontwerp en nieuwe specificaties om te voldoen aan de vraag van individuen en professionals. 

Met meer ruimte en betere laadcapaciteiten om de meer avontuurlijke te ontmoeten, volgen de nieuwe Active-modellen het pad van succes dat wordt aangegeven door de Ford Fiesta Active en de Focus Active.


De Active-varianten onderscheiden zich door een SUV-geïnspireerde buitenkant, inclusief :

• Unieke 17" lichtmetalen velgen

• Een specifiek radiator rooster patroon

• Bijkomende beschermlijsten op de wielkasten, flanken, achterbumper en buitenspiegelkappen

• Standaard dakrails

Contacteer ons voor meer info

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp