Ford lanceert “Tot 6 maanden zorgeloos rijden”

1/06/2020

Onder de naam Zorgeloos Rijden introduceert Ford een financieringsaanbod dat aan kopers van een nieuwe Ford tot zes maanden zorgeloos rijden biedt.

In deze moeilijke periode, die voor een belangrijk deel van de bevolking grote financiële onzekerheid veroorzaakt, lanceert Ford Belux vanaf 1 juni een aantrekkelijke nieuwe financiële actie. Onder de naam Zorgeloos Rijden introduceert Ford een financieringsaanbod dat aan kopers van een nieuwe Ford tot zes maanden zorgeloos rijden biedt.

Geldig tot eind juni, zorgt deze actie ervoor dat eigenaars van een nieuwe Ford zich gedurende 6 maanden geen zorgen hoeven te maken over de financiering van hun wagen, en ondertussen kunnen genieten van de voordelen van een nieuwe auto.

De maandelijkse betalingen voor de eerste drie maanden worden uitgesteld en gespreid over de rest van het contract. De maandelijkse betalingen voor de derde tot zesde maand worden gecompenseerd door aanzienlijke kortingen in de vorm van cash-back.

Deze aantrekkelijke financieringscondities gelden op een groot aantal wagens in voorraad. Voor meer informatie kan de klant zich wenden tot de Ford verdeler van zijn keuze.

Contacteer ons Waar u ons kunt vinden


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp