Autosalon Brussels Motor Show 2020

18/12/2019

Het Autosalon van Brussel zal het begin zijn van een zeer rijkgevuld 2020 voor Ford, met de lancering van vele belangrijke innovaties. In 2020 wordt ook de Mustang Mach-E geïntroduceerd, de gloednieuwe volledig elektrische SUV van Ford, maar tijdens het Autosalon volgende maand zal Ford meerdere modellen gaan onthullen in Heizelpaleis 4, waarvan de meeste geëlektrificeerd zullen zijn!Door middel van informatieve en speelse activiteiten zal Ford de bezoekers van het AutoSalon leiden langs de stands. Maak kennis met de verschillende soorten modellen in het assortiment. Zo zijn er modellen met verschillende aandrijvingen beschikbaar maar ook verschillende varianten aan elektrische voertuigen. Op het Autosalon zullen daarnaast vele autoexperts aanwezig zijn die u als geen ander het beste kunnen helpen, adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuze. En wie weet vindt u op het Autosalon wel de perfecte wagen die het beste bij uw rijprofiel past.

Graag lichten we hieronder nog even kort toe welke wagens u van Ford onder andere kunt spotten op het AutoSalon te Heizelpaleis 4:

               

De sportieve en aerodynamische lijnen van de nieuwe Ford Puma-crossover vertegenwoordigt de evolutie van het Ford-ontwerp. Wat opvalt aan het compact ogende model is de bagageruimte, de zogehete MegaBox, een grote waterdichte opbergruimte, de kofferinhoud beschikt maar liefst over 456 liter! Daarnaast profiteren gebruikers van hoge prestaties, een krachtige respons en een geoptimaliseerd brandstofverbruik dankzij de Ford EcoBoost Hybrid 48 V-technologie. Deze lichte hybride motor levert een maximaal vermogen van 155 pk en is voorzien van elektrische hulpmotor voor de 1.0 EcoBoost driecilinder benzinemotor met verminderde wrijving. De Puma is tevens verkrijgbaar in de traditionele versies met verbrandingsmotor en is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen en een FordPass-app om de veiligheid en connectiviteit te garanderen.

Bij Ford-verdelers beschikbaar: mid januari 2020

De geheel nieuwe Kuga is de eerste SUV van Ford die gebaseerd is op de nieuwe uitgebreide C2-architectuur, verlaagt en de aerodynamica optimaliseert voor een efficiënter brandstofverbruik. De Kuga is is verkrijgbaar in de mild-hybride, plug-in hybride of volledig hybride variant. De Kuga Plug-In Hybrid heeft een 100% elektrisch rijbereik van meer dan 50 km en een theoretisch verbruik van 1,2 l / 100 km en 29 g / km CO2. De geavanceerde technologieën omvatten de geïntegreerde FordPass Connect-modem, draadloos opladen, SYNC 3 met 8-inch touchscreen en een B&O audiosysteem. De Kuga innoveert met een adaptieve cruisecontrol met Stop & Go,herkenning van snelheidsbeperkingen en een Lane Keeping-systeem.

Bij Ford-verdelers beschikbaar: lente 2020

Nieuw op de Europese markt, is de Explorer een van de bestsellers in zijn segment op de Amerikaanse markt. De grote 7-persoons SUV wordt aangedreven door een 3.0-liter EcoBoost-benzinemotor en ondersteund door een elektromotor. Samen ontwikkelen ze 450 pk en een koppel van 840 Nm, met een rijbereik van 40 km op enkel elektriciteit. Er zijn vier manieren om de elektrische stroombron te gebruiken om de ultieme energie uit de Explorer te halen. Het vlaggenschip van de SUV-serie van Ford is luxueus, comfortabel en veelzijdig, metintelligente All-Wheel-technologie, ondersteund door zeven rijmodi en een automatischeversnellingsbak met tien verhoudingen. Hij is ook voorzien van de recentste ontwikkelingen inrijhulpsystemen en van FordPass-connectiviteit.

Bij Ford-verdelers beschikbaar: januari 2020

Dankzij de plug-in hybride technologie voor emissie vrij rijden heeft de Tourneo Custom PHEV, net als zijn broer de Transit Custom PHEV, de titel van "International Van of the Year" gewonnen. De voorwielen van de PHEV People Carrier worden uitsluitend aangedreven door de elektromotor, die wordt gevoed door lithium-ionaccu's onder het achterste gedeelte van de passagiersruimte. In deze configuratie kan het volledig elektrische bereik tot 56 km gaan. Het kan echter worden verlengd tot 500 km dankzij de 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor die wordt gebruikt als range extender. Vier rijmodi maken het mogelijk om de elektromotor tegebruiken, op te laden of in stand-by te zetten. In dit segment verschijnen nu ook de FordPassConnect-technologie en de ingebouwde modem om het dagelijks beheer van de wagen teoptimaliseren

Bij Ford-verdelers beschikbaar: lente 2020

Onder de nieuwe functies worden de Ford S-MAX et Galaxy gepresenteerd: een gloednieuw ontwerp aan de voorkant, meer comfort en verbeterde connectiviteit voor gezinnen die op zoek zijn naar hoogwaardige modellen met 7 echte stoelen. Beide voertuigen zijn nu verkrijgbaar bij uw Ford-verdeler.

Maar ook er een gloednieuwe "Connected"-reeks aan op de Ford Fiesta, Ecosport en Focus. Deze speciale Connected-serie biedt een minimale basistoewijzing (radio en airconditioning, plus navigatie in het geval van de Focus), verbeterd met de ingebouwde modem voor uitgebreide connectiviteit dankzij de vele mogelijkheden die de FordPass biedt.


Graag zien we u op het AutoSalon in Brussel van 10 tot 19 januari 2020!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp