De nieuwe Ford S-MAX en Galaxy

1/11/2019

... meer verbonden, eleganter en comfortabeler dan ooit tevoren!


De nieuwe Ford S-MAX en Galaxy hebben een opvallend design gekregen, verhoogd comfort en een verbeterde connectiviteit voor gezinnen die op zoek zijn naar topmodellen met 7 ruim comfortable stoelen.

De 4G FordPass Connect modemtechnologie is ook voor het eerst beschikbaar aan boord van de Ford S-MAX en Galaxy. FordPass Connect transformeert voertuigen in mobiele Wi-Fi-toegangspunten die connectiviteit tot 10 apparaten kan ondersteunen.FordPass Connect voor het eerst beschikbaar op de S-MAX en Galaxy


Met de toepassing FordPass Connect kunt u uw voertuig lokaliseren vanaf uw smartphone, brandstof- of olieniveaus controleren, of het voertuig zelfs op afstand ontgrendelen.

De S-MAX en Galaxy zijn uitgerust met de EcoBlue 2.0l-dieselmotor, verkrijgbaar in 4 vermogens: 150 pk, 190 pk en een 240 pk-versie als Bi-turbo. Beide voertuigversies zijn uitgerust met de Ford Intelligent All Wheel Drive (iAWD) -technologie, die maximale tractie op alle vier de wielen biedt.Moeiteloze prestaties en gebruiksgemak


De optionele achttrapsautomaat – die wordt bediend met een stijlvolle en ergonomischedraaiknop – werd ontwikkeld om de brandstofefficiëntie verder te optimaliseren en alerteprestaties te combineren met vlotte en snelle schakelovergangen. Ook kunnen de S-MAX enGalaxy worden uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

De S-MAX en Galaxy profiteren ook van een adaptieve cruisecontrolesysteem met Stop & Go en SYNC 3.

Fords communicatie- en entertainmentsysteem SYNC 3 is eveneens van de partij en stelt S-MAX- en Galaxy-bestuurders in staat om het audiosysteem, het navigatiesysteem, de airconditioning en gekoppelde smartphones te bedienen met eenvoudige gesproken commando's. SYNC 3 wordt gecombineerd met een 8"-aanraakkleurenscherm, dat zich laat bedienen met knijp- en veegbewegingen, en is gratis compatibel met Apple CarPlay™ en Android Auto™.De S-MAX en Galaxy zijn nu beschikbaar voor bestelling in heel Europa.

Best verleidelijk, toch?

Onze showroom

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp