Goed nieuws voor de Waze community-app

9/03/2018

Maakt u ook gebruik van de superhandige Waze-app als navigatietool of om de allerlaatste verkeersinformatie weer te geven? Dan hebben wij goed nieuws, want vanaf april 2018 is deze app op het SYNC 3 connectiviteitssysteem beschikbaar.

De sociale navigatieapp is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste gps-systemen (plus Google Maps), waardoor het nu mogelijk is om uw telefoon als gps te gebruiken. Doordat Waze van een sociaal netwerk gebruik maakt, worden bestuurders voor files, ongelukken, flitsers en andere gerelateerde verkeersinformatie gewaarschuwd.

Waze heeft op dit moment 100 miljoen actieve gebruikers, en heeft zo het grootste netwerk tot haar beschikbaar om elkaar op de hoogte te houden van verkeerssituaties

"Met het SYNC 3 Applink-platform hebben bestuurder nu veilig toegang tot hun favoriete Apps, en kunnen zo hun ogen op de weg en handen aan het stuur houden. Met de Ford SYNC AppLink kunnen bestuurders ondersteunde Apps op het geintegreerde aanraakscherm middels spraakgestuurde commando's en knoppen op het stuur bedienen. AppLink wordt aangedreven door SmartDeviceLink (SDL), dit is een open source software die door verschillende autofabrikanten wordt geprezen. SDL biedt zo een algemene interface tussen Apps en voertuigen.

Ford heeft ook laten weten, dat de volgende Apps binnenkort aan AppLink worden toegevoegd:

  • Acast een populaire podcast-App
  • BPme een App om BP benzinstations te vinden en met uw wagen benzine te kunnen betalen
  • Radioplayer hiermee kunt u vanaf volgende maande uw favoriete radioshows en podcasts zoeken en streamen
  • Cisco WebEx met deze App kunt u onderweg veilig aan WebEx-besprekingen deelnemen, de App wordt met spraakcommando's bediend

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met ons

Contacteer ons

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws


Neem contact op via WhatsApp