Genomen Maatregelen COVID-19

Hybride voertuigen (HEVs)

Tegenwoordig komen hybride elektrische voertuigen (HEV's) steeds vaker voor op de weg. Dit geldt vooral in steden en stedelijke gebieden, waar hun lagere emissies en verbeterde brandstofverbruik bij typische stadssnelheden een groot voordeel zijn.

Met de Ford Mondeo Hybrid haalt u het beste uit gecombineerd gas en elektriciteit. Een krachtige, responsieve en zeer efficiënte 2,0-liter benzinemotor voor lange ritten en de elektromotor voor korte ritten. Om het hele systeem nog efficiënter te maken, registreert regeneratief remmen tot 90% van de energie die gewoonlijk verloren gaat met wrijvingsremmen, en hergebruikt het om de hoogspanningsbatterij op te laden.

Boek een Mondeo Hybrid testritContacteer ons


  • [Insert alt tag]
  • Het vertrouwde elektrische gezicht

    Hybride voertuigen (HEVs) hebben een interne verbrandingsmotor, maar ze hebben ook een grotere batterij en een krachtigere motor. Dit biedt meer ondersteuning aan de motor en stelt het voertuig in staat om delen van korte ritten aan lage snelheden te rijden met behulp van de elektromotor alleen. En dankzij de benzinemotor is het rijbereik geen probleem. Dit komt omdat het voertuig zowel de batterij als de verbrandingsmotor kan gebruiken.


  • [Insert alt tag]
  • Praktische prestaties

    De gemiddelde kosten van het opladen van een elektrisch voertuig om 100 km af te leggen zijn doorgaans lager dan de gemiddelde kosten van benzine of diesel over dezelfde afstand, maar ze kunnen in eerste instantie duurder zijn om aan te kopen. De batterij in een Hybrid-voertuig wordt opgeladen door een combinatie van regeneratief remmen en door de motor, niet door het aansluiten op een netstroombron. U hoeft dus nooit naar oplaadpunten te zoeken.

Nieuws
Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures